Om Yogahjälpen

Yogahjälpen har varit verksamt sedan 2009. Företaget drivs av Ing-Marie Gustafsson Tähtinen.

Om Ing-Marie

Jag är Int. Cert Kundaliniyoga och meditationslärare enligt Yogi Bhajan ( en tvåårig utbildning ), utbildad på Kundaliniyoga institutet i Stockholm.

 Utbildad Instruktör i MediYoga (Medicinsk Yoga), enligt Göran Boll, även i Medicins Yoga mot utbrändhet, steg 1 och 2, för Elisabeth Engqvist på Yogabolaget och Instruktör i MediYoga för kvinnans hormonsystem, utbildad av Ellen Engvall, samt Gongmaster, utbildad på Helhetshälsan i Värnamo.

Har tidigare arbetat som undersköterska inom vården bl.a på Distriktsköterske mottagning, Barnavårdecentral, samt inom äldrevården.

Jag har tidigare varit utbränd och p.g.a av det sjukskriven i många år, tidvis med svåra stressymtom. 2007 kom jag i kontakt med Kundaliniyogan och med det kom vändpunkten. Jag började sakta men säkert att må bättre och bättre.

För mig har kundaliniyogan varit en overderlig hjälp och jag känner idag en stor tacksamhet och glädje för att jag nu som yogalärare får förmånen att förmedla och lära ut något som jag själv haft så stor nytta av.

Jag gav mitt företag namnet Yogahjälpen just för att Kundaliniyogan och dess kraftfulla tekniker hjälpt mig att bli frisk. Min önskan är förstås också att den på ett eller annat sätt ska hjälpa många fler.

Övriga utbildningar

Diplomerad i Traditionell Japansk massage ( & Östasiatisk Medicin) Energimassage, utbildad på Axelsons gymnasiska institut.

Grundkurs i Ekologisk ansiktsbehandling, på Axelsons gymnastiska institut.

( För närvarande arbetar jag dock ej med massage och ansiktsbehandling ).

Pågående utbildningar

Sat Nam Rasayan, på Stockholm Kundaliniyogacenter.

Leval 2 utbildning för Kundaliniyogalärare.

Yogahjälpen erbjuder

Kurser i Klassisk Kundaliniyoga enligt Yogi Bahjan och MediYoga (Medicinsk Yoga) för både nybörjare och vana, samt Gongavslappningar. Då och då ordnas också Workshops med olika teman. Populärt är bl.a Yoga med avslappning till Gongen ( läs mer om Gongen under fliken Gongen ). Ibland bjuder vi in andra Yogalärare och Terapeuter. 

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag.

Medlem i SKY Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund

                                      

Innehar ansvarsförsäkring                    

Företaget har f-skatt